Referenties

Mensen aan het woord:

Het oefenen en toepassen van feedbacktechnieken, kan me alleen maar helpen om het beter en beter te doen. Chapeau om de feedbackmaterie online vanop afstand , zo interactief te hebben gegeven. Ook dat je er hierbij nog in geslaagd bent de cursisten te raken en aan te zetten tot een serieuze reflectie en bewustwording. Straf.

(Ann De Swaef, FOD Binnenlandse Zaken)

Ik beloofde je feedback maar zal je helaas moeten ontgoochelen als je een uitgebreid relaas verwachtte. Dat ligt niet aan mij maar wel aan de unanieme respons die ik ontving: die was onverdeeld positief. Niet enkel de inhoud van je workshop maar ook je kennis en motivatie kwamen hierin herhaaldelijk naar voren.

(Pieter-Jan De Koning, Consumentenombudsdienst)

Our colleagues from Global Raw Material & Vendor Assurance followed an enriching workshop by Michaël De Bruyne to leverage the effectiveness of video conferences and webinars. They look back at inspirational sessions, balancing theory and practice well, offering key take-aways and material to think through and further elaborate on. A big thank you for the energy, Michaël! It was a pleasure to have you at Barry Callebaut again.

(Sarah Van Marcke, Barry Callebaut Group)


Heel praktijkgerichte training 'Presentatietechnieken'. Theoretisch goed onderbouwd. Enorm leerrijk door de grote interactie tussen de trainer en de deelnemers. Topniveau.
(Saskia De Jonghe, Engie Electrabel)


Praktisch. Confronterend maar opbouwend. Onmiddellijk toepasbare presentatietechnieken.
(Joeri De Belie, ABB Asea Brown Boveri)

Langs deze weg wil ik u nogmaals bedanken voor de verfrissende kijk op presenteren en PowerPoint. Ik heb er veel van opgestoken.
Gisteren nog een presentatie gedaan waar jouw trics en tips zeer goed van pas kwamen. Dankzij jou zijn we niet meer tevreden met een saaie presentatie en bekijken we alles kritischer, zodat elke presentatie veel boeiender en aangenamer wordt voor iedereen.

(Dimitri Goethals, Bridgestone Belux)


Beste docent die ik ooit gezien heb. Zeer grote expertise, op een zeer eenvoudige en duidelijke wijze gebracht met prachtige voorbeelden.

(Bram Bellemans, Aurubis Belgium)

Een heel goede lesgever! Enthousiast en toch niet te ver van de realiteit. Hij kan goed omgaan met verschillende type deelnemers, laat iedereen in zijn sterktes verder werken en nog verbeteren in hun aandachtspunten. Hij breekt zeker niemand af. Ideaal! Als je twijfels hebt over presenteren, helpt deze cursus je op de goede weg. Het ging 2 dagen echt over leren presenteren. De tweede dag was helemaal gewijd aan de praktijk. Veel beter kon het niet!

(Lieve De Praetere, Acerta)

De workshops “efficiënt vergaderen”: het was soms wel confronterend maar dat is juist de bedoeling en we hebben er heel veel uit geleerd. Trouwens, het meest in het oog springende resultaat: gemiddeld duurt de vergadering een uur minder lang.

(Kristen Vandermeulen, opleidingshoofd Thomas More)

Het is weinigen gegeven om de dunne lijn tussen beroepsernst en humor, diepgang en contact, business en people zo zuiver te bewandelen. Michaël doet dit in geen tijd. Door zijn uitstraling en communicatie ontwapent hij een sfeer en brengt hij mensen en groepen net dat stapje verder.

(Peter Engelborghs, MCR - Management consulting & Research)

Veel van je training is, zelfs na anderhalf jaar, blijven hangen. De interactiviteit is zo ontzettend belangrijk. Je hebt heel nuttige tips gegeven. Het gegeven van een camera in een trainingzaal te zetten zorgde wel voor wat ongerustheid, maar die zenuwen hebben zich ontzettend snel omgezet naar het WILLEN horen van feedback van de anderen, naar het WILLEN zien van jezelf op camera. Daar heb jij voor gezorgd, door op een heel rustige en open manier met ons om te gaan.

(Katrien Roland, KPN Group)

Heel erg bedankt om ons een stukje op weg te helpen om, net zoals jij, een toptrainer te worden. Met alle tips en tricks die je ons hebt bijgebracht, kunnen we er inderdaad “het mooiste beroep van de wereld” van maken. Een dikke merci voor je heel warme persoonlijkheid.

(Ilse Gernaey, NMBS)

Hoe train je een trainer? Door het hem te laten zien, voelen en ervaren. Dit is wat Michaël als geen ander doet. Hij is een gepassioneerd verteller die er als de beste is slaagt om datgene wat hij vertelt, de anekdotes die hij brengt, de oefeningen en de voorbeelden die hij stelt je aan den lijve te laten ervaren.

Tot 2 keer toe heb ik de opleiding gevolgd en tot 2 keer toe bleef ik van A tot Z geboeid. Het zelf aan de slag gaan, wat geleidelijk aan opgebouwd wordt, is een enorme leerschool. De aanpak van Michaël leidt er ook toe dat er heel snel voldoende veiligheid ontstaat om jezelf onder te dompelen.

Het aangebrachte heeft ervoor gezorgd dat ik zelf veel rustiger en comfortabeler sta in mijn eigen opleidingen.Het is een aanrader voor eenieder die het geven van opleidingen serieus neemt en die wil groeien in trainerschap.

(Stéphanie Van Neder, FOD Justitie)

Ik kreeg een vislijn waarmee ik nu ga vissen. Niet veel theorie, al doende leert men. Het is een bewustworden, inzichten verwerven en nadien ermee spelen. Een aanrader voor iedereen!(Nadja Desmet, FOD Binnenlandse Zaken)

Na zowat zeven jaren les te hebben gegeven, slaagde Michaël erin me te tonen hoe het moet. En in amper twee dagen. Collega’s lesgevers: allen daar naartoe!!

(Rudy Cornelis, Penitentiaire inrichting Brugge)

Iedereen was vol lof over je workshop Efficiënt Vergaderen. Een aanrader voor ieder team. Een opleiding met meerwaarde.

(Ann Claerbout, Karel de Grote - Hogeschool)

Interesse?

Contacteer mij